Full stack, full service digital agency.

Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Over ons

Vuewer is een eenpersoons digital agency. Werk direct samen met Sander van Hooff, de founder, designer en web engineer.

Wij zijn gevestigd in Eindhoven vlakbij de luchthaven en werken voor klanten door heel Nederland. Onze klanten zijn voornamelijk andere digital agencies, marketing bureaus en bedrijven die hulp nodig hebben met hun digitale projecten.

Van concept tot implementatie, Sander staat altijd voor je klaar, levert uitmuntende service en zorgt ervoor dat jouw digitale projecten tot een succesvol einde worden gebracht. Of je nu een full-service digitale partner nodig hebt of gewoon wat extra technische ondersteuning, Vuewer staat voor je klaar.

Contact

Flight Forum 40
Ground floor
5657 DB, Eindhoven (Airport)
Nederland

Kamer van koophandel: 76825825

btw nummer: NL003119561B92

Openingstijden

We zijn open

maa - vrij:

09:00 - 18:00

zat - zon:

Gesloten

Tijdzone:

Europe/Amsterdam

Laat wat van je horen.

Heb je een vraag of wil je graag een offerte aanvragen? Neem dan contact met op via het contactformulier.

Vragen? Antwoorden!

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op.

Verassend feitje: Vuewer is een eenpersoons digital agency. Werk direct samen met Sander van Hooff, de founder, designer en web engineer. Onze klanten? Overwegend andere ontwikkelbedrijven, marketing orakels en bedrijven die roepen: 'Help! We hebben hulp nodig bij onze digitale projecten!'
Het in dienst nemen van een fulltime developer kan een hoofdpijn zijn. Het is niet alleen duur, maar het is ook moeilijk om de juiste persoon te vinden. En als je iemand hebt gevonden, is het moeilijk om ze te behouden. Met Vuewer heb je een no strings attached samenwerking. Geen zorgen over ziekte, vakantie of andere afleidingen.
Het gebeurd niet vaak, maar als je niet tevreden bent met het resultaat, gaan we net zo lang door totdat je dat wel bent. We hebben een 100% tevredenheidsgarantie.
Bij Vuewer geloven we in heldere en directe communicatie. Zodra je aan boord komt, krijg je toegang tot een persoonlijke communicatiekanaal waar je direct met Sander kunt chatten. Of het nu gaat om updates, feedback of brainstormsessies, we zorgen ervoor dat de lijnen altijd open zijn. Bovendien houden we je regelmatig op de hoogte van de voortgang van je project via e-mail updates en indien nodig, plannen we video calls in voor diepgaandere discussies.
Absoluut! Vuewer is jouw one-stop-shop voor zowel design als ontwikkeling. Vanaf het initiële concept tot aan de uiteindelijke lancering, Sander werkt met jou samen om zowel de look als de functionaliteit van je project af te stemmen op je wensen en doelstellingen. Dit alles met een vlotte werkstroom en aandacht voor detail.
Wat Vuewer uniek maakt, is de persoonlijke aanpak gecombineerd met jarenlange expertise in zowel design als ontwikkeling. Terwijl andere bureaus vaak werken met een team van specialisten, biedt Vuewer je de exclusieve mogelijkheid om rechtstreeks samen te werken met een ervaren professional die jouw project van A tot Z beheert. Dit betekent snellere respons, meer flexibiliteit en een dieper inzicht in jouw specifieke behoeften.

Recente visuele projecten.

Een kleine greep uit visuele projecten die recent zijn gemaakt.

Stickey
Oliva
Inner Stillness
Cannibale Royale
Vakantiehuisje Noé
De kastanjehof
Stickey
Oliva
Inner Stillness
Cannibale Royale
Vakantiehuisje Noé
De kastanjehof