Bouwen aan de toekomst.

Vuewer is een creatief webdevelopment bureau, met veel passie en kennis bouwen wij vanaf scratch de mooiste websites volledig naar jouw wens. Met liefde voor techniek en design bouwen wij graag mee aan jouw volgende project.

Waarom Vuewer?

Wij ontwikkelen elke website met het oog op de toekomst. Eenvoudig overdraagbaar naar een andere developer, goed gedocumenteerd en met gebruik van de laatste technologieën.

Onze klanten zijn voor ons heel belangrijk daarom is "no cure no pay” voor ons vanzelfsprekend. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

Wij beheren, hosten, monitoren en optimaliseren bedrijfskritische sites en applicaties zodat alles altijd up-to-date is. Dankzij de korte lijntjes, deskundig advies en een hecht team van diverse specialisten kun jij je volledig focussen op jouw onderneming.
over vuewer

Technologie waar je op kunt bouwen.

Een goede basis is de sleutel naar succes. Wij ontwikkelen websites en webshops met een uitstekende fundering, waar jouw bedrijf in de toekomst ook naar toe groeit.

Prestatiegericht

De snelheid van een website kun je tegenwoordig direct koppelen aan conversie. Tijdens het bouwen houden we dit constant in gedachten en zorgen dat jouw website optimaal presteert. Een laadtijd boven de 0.7 seconden beschouwen wij als traag.

Mobile First

Ruim 60 procent van de websitebezoeken in 2020 zijn vanaf mobiele apparaten. Het is dus enorm van belang dat jouw website perfect werkt op smartphones en tablets. Daarom bouwen wij onze websites op basis van "Mobile First" zodat op jouw website vanaf elk apparaat optimaal werkt.

Uitstekend beveiligd

Als webontwikkelaar en hostingprovider weten wij als geen ander dat websites constant onder aanval zijn. Ze maken gebruik van plugin/theme kwetsbaarheden, brute-force aanvallen en hosting kwetsbaarheden. Maar geen zorgen wij wenden deze aanvallen al af voordat ze jouw site hebben bereikt met onze slimme firewall regels.

Kunnen we je ergens mee helpen?
Wij zijn er klaar voor.