Veelgestelde vragen.

Heb je een vraagje? Hieronder vind je veelgestelde vragen met de bijbehorende antwoorden. Staat je vraag er niet tussen of wil je meer weten, neem dan gerust contact met ons op en we beantwoorden je vragen graag!

Vuewer

Hoelang bestaat Vuewer al?

Vuewer is inmiddels al meer dan 10 jaar bezig met het ontwikkelen van websites. Begonnen op een zolderkamertje, maar snel uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende webdesign agencies van Nederland.

Op welke platformen ontwikkelen jullie?

Flexibiliteit is een van onze sterke punten. In tegenstelling tot onze concurrentie zijn wij niet gebonden aan een of twee specifieke platformen. Wij bouwen websites en webshops afhankelijk van jouw wensen op platformen zoals Wordpress, Magento, Laravel, Lightspeed en nog veel meer.

Wat voor werkzaamheden voeren jullie uit?

Vuewer is in eerste instantie een webdesign bureau, echter doen we veel meer dan alleen webdesign. Denk aan consultancy, IT services, applicatie ontwikkeling, SEO en online marketing. Kijk voor meer info op onze servicepagina. Op zoek naar iets wat er niet tussen staat? Stuur ons een berichtje!

Waar zijn jullie gevestigd?

Momenteel zijn wij gevestigd nabij Eindhoven Airport. Maar geen zorgen, we komen graag bij je langs op een locatie naar jouw voorkeur. Check al onze contact details on onze contact pagina.

Projects

Hoe lang duurt een gemiddeld project?

Het hangt er helemaal van af wat jouw wensen zijn en hoe complex en/of groot het webdesign project eigenlijk is. Eenvoudige webshops met generieke functionaliteiten (op WooCommerce of Magento) kunnen binnen 2-3 weken worden gerealiseerd. Als het gaat om een maatwerkoplossing met specifieke functionaliteiten, duurt dit doorgaans 1 tot 4 maanden.

Op maat gemaakte WordPress-websites worden gemiddeld binnen 1 tot 3 maanden opgeleverd. Ook hier hangt het ook af van de complexiteit en wensen van de klant.

Hoe ziet de progressieve ontwikkeling na lancering eruit?

Samen met jou brengen we je wensen in kaart en maken op basis daarvan een roadmap. We rangschikken deze roadmap naar prioriteit, zodat we inzicht kunnen geven in wat als eerste wordt aangepakt en hoe de toekomstige ontwikkeling eruit zal zien.

Mijn website staat live! Wat nu?

Nadat je website of webshop is opgeleverd, wordt jouw website continu ondersteund. Je krijgt toegang tot onze supportdesk waar je terecht kunt met al je vragen of het aanvragen van aanpassingen.

Een website is nooit af. Dit is dus het moment om echt te gaan beuken en verbeteringen aan te brengen. Zorg ervoor dat jouw website of webshop wordt geïndexeerd door Google en andere zoekmachines. Ons SEO-team kan je daarbij helpen.

Hoe migreer ik mijn website naar een andere host?

Wij maken gebruik van open source platformen, webdesign frameworks en CMS'en, wat betekent dat jouw website eenvoudig kan worden overgedragen aan een andere ontwikkelaar of webhost. Jouw website of webshop wordt jouw eigendom als je volledig aan de betalingsverplichting hebt voldaan, ook al hebben wij specifieke aanpassingen gemaakt. Je bent dus vrij om te gaan waar je maar wilt!

We gaan graag een langdurige samenwerking aan. Mocht er een reden zijn dat je liever naar een andere partij gaat, dan zullen we, waar nodig ondersteuning bieden bij het overstappen naar de betreffende partij.

Nemen jullie ook bestaande website over?

Ja dat kan zeker! Er zijn echter een paar dingen die geregeld moeten worden. Het belangrijkste is dat jouw huidige ontwikkelaar beschikbaar is om een complete website-export te draaien.

Verdere ontwikkeling is ook mogelijk nadat we jouw website onder ons technisch beheer hebben genomen. We zullen echter moeten onderzoeken hoe de site is opgezet door het vorige bedrijf. Benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op!

Waarom bouwen jullie websites op maat?

Wanneer een website of webshop is gebouwd met veel plug-ins en extensies, weten we dat dit vaak conflicten, onverwachts gedrag veroorzaakt en verre van geoptimaliseerd is. Je bent ook afhankelijk van derden en je website is meer kwetsbaar voor hacks.

Ook zien we dat plug-ins en extensies bijna nooit volledig voldoen aan de eisen van de klant of veel te veel functionaliteit heeft wat nooit gebruikt gaat worden. Daarom ontwikkelen wij onze eigen software. Als een extensie of plug-in al bestaat, aan de vereisten voldoet en we weten dat deze betrouwbaar is, zullen we het wiel niet opnieuw uitvinden en natuurlijk die plug-in gebruiken in plaats van onze eigen plug-in te ontwikkelen.

Webshops

Hoeveel kost een maatwerk webshop?

Dit is een van de meest gevraagde vragen, maar ook een van de meest ingewikkelde. Er zijn namelijk zo veel variabelen die een totaalprijs kunnen beïnvloeden.

Voor een volledig maatwerk Woocommerce webshop eindig je meestal rond de € 4500, -. Voor een maatwerk Magento webshop moet je gemiddeld denken aan zo'n € 7500,-. Echter zijn er tal van opties om deze kosten drastisch om laag te brengen. De kosten zijn afhankelijk van de complexiteit van de webshop, maatwerk opties en functionaliteiten en eventuele integraties met externe systemen.

Benieuwd aan welke kosten jij moet denken voor jouw project? Neem dan gerust contact met ons op of dien een offerte-aanvraag in. Dan brengen we samen uw wensen in kaart.

Maken jullie API koppelingen met onze (boekhoud)systemen?

Natuurlijk doen we dat! We kunnen via API verbinding maken met een scala aan derde partijen. Zolang de derde partij het ondersteunt. Denk aan boekhoudsystemen, reserveringen en boekingen, tools voor voorraadbeheer en nog veel meer.

Websites

Hoeveel kost een maatwerk website?

Een volledig op maat gemaakte website begint vanaf slechts € 300. We merken dat de gemiddelde, "build from scratch" projecten vaak rond de € 3000 uitkomen voor een uitgebreide custom website met diverse functionaliteiten. Laat je echter niet afschrikken door hoge bedragen. Kleine simpele website zijn vaak onder € 1000 te realiseren.

Benieuwd aan welke kosten jij moet denken? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan.

Gebruiken jullie plug-ins en extensies?

We proberen het gebruik van plug-ins en extensies zoveel mogelijk te vermijden ... Waarom?

  • Plug-ins zijn vaak slecht geoptimaliseerd en hebben veel onnodige code waardoor jouw website trager gaat werken.

  • Maakt het ingewikkelder om jouw website bij te werken.

  • Maakt jouw website kwetsbaarder voor hacks en malware.

Als we een plug-in gebruiken zorgen we ervoor dat deze grondig is getest en is gestript van al het onnodige.

© 2021 Vuewer · Alle rechten voorbehouden.