We horen graag van je.

We horen graag van je! Stuur ons een bericht via onderstaande link, of ga direct aan de slag met jouw project door een offerte-aanvraag in te dienen.

Onze locatie

Vuewer

Flight Forum 40,
Begane grond

5657 DB, Eindhoven Airport

Nederland

Telefoon

085 130 08 94

Vuewer head quarters

Stuur bericht

Stuur een bericht door het onderstaande formulier in te vullen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wij geven om de bescherming van jouw gegevens. Privacybeleid.

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws omtrent webdesign.

Veelgestelde vragen.

Hoeveel kost een maatwerk website?

Een volledig op maat gemaakte website begint vanaf slechts € 300. We merken dat de gemiddelde, "build from scratch" projecten vaak rond de € 3000 uitkomen voor een uitgebreide custom website met diverse functionaliteiten. Laat je echter niet afschrikken door hoge bedragen. Kleine simpele website zijn vaak onder € 1000 te realiseren.

Benieuwd aan welke kosten jij moet denken? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan.

Hoeveel kost een maatwerk webshop?

Dit is een van de meest gevraagde vragen, maar ook een van de meest ingewikkelde. Er zijn namelijk zo veel variabelen die een totaalprijs kunnen beïnvloeden.

Voor een volledig maatwerk Woocommerce webshop eindig je meestal rond de € 4500, -. Voor een maatwerk Magento webshop moet je gemiddeld denken aan zo'n € 7500,-. Echter zijn er tal van opties om deze kosten drastisch om laag te brengen. De kosten zijn afhankelijk van de complexiteit van de webshop, maatwerk opties en functionaliteiten en eventuele integraties met externe systemen.

Benieuwd aan welke kosten jij moet denken voor jouw project? Neem dan gerust contact met ons op of dien een offerte-aanvraag in. Dan brengen we samen uw wensen in kaart.

Hoelang bestaat Vuewer al?

Vuewer is inmiddels al meer dan 10 jaar bezig met het ontwikkelen van websites. Begonnen op een zolderkamertje, maar snel uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende webdesign agencies van Nederland.

Op welke platformen ontwikkelen jullie?

Flexibiliteit is een van onze sterke punten. In tegenstelling tot onze concurrentie zijn wij niet gebonden aan een of twee specifieke platformen. Wij bouwen websites en webshops afhankelijk van jouw wensen op platformen zoals Wordpress, Magento, Laravel, Lightspeed en nog veel meer.

Wat voor werkzaamheden voeren jullie uit?

Vuewer is in eerste instantie een webdesign bureau, echter doen we veel meer dan alleen webdesign. Denk aan consultancy, IT services, applicatie ontwikkeling, SEO en online marketing. Kijk voor meer info op onze servicepagina. Op zoek naar iets wat er niet tussen staat? Stuur ons een berichtje!

Hoe lang duurt een gemiddeld project?

Het hangt er helemaal van af wat jouw wensen zijn en hoe complex en/of groot het webdesign project eigenlijk is. Eenvoudige webshops met generieke functionaliteiten (op WooCommerce of Magento) kunnen binnen 2-3 weken worden gerealiseerd. Als het gaat om een maatwerkoplossing met specifieke functionaliteiten, duurt dit doorgaans 1 tot 4 maanden.

Op maat gemaakte WordPress-websites worden gemiddeld binnen 1 tot 3 maanden opgeleverd. Ook hier hangt het ook af van de complexiteit en wensen van de klant.

© 2022 Vuewer · Alle rechten voorbehouden.